Uitnodiging: inloopbijeenkomst 14 mei

April 17, 2019 352 keer bekeken 0 comments

Deel op 14 mei jouw ideeën over veiligheid en over de centra van Warmond, Voorhout en Sassenheim!

Bezoekt u de centra van Warmond, Voorhout of Sassenheim wel eens of woon, onderneem of werk je er? Dan heb je vast ideeën over onze centra. Over de inrichting van de openbare ruimte, leegstand van winkelpanden, parkeren of over hoe we het voorzieningenniveau hoog houden en de centra aantrekkelijk houden voor jong en oud. Die ideeën horen we graag van u! Wij zijn namelijk trots op Sassenheim, Voorhout en Warmond. Om te zorgen dat dit in de toekomst zo blijft en zelfs nog beter wordt, maken we graag samen met jou plannen voor onze centra.

Wij nodigen je uit om mee te denken over zowel de centrumvisie als over het onderwerp veiligheid. Gemeente Teylingen maakt namelijk ook een hernieuwd veiligheidsbeleid voor de komende vier jaar. Hier passen thema’s als verkeersveiligheid en het Keurmerk Veilig Ondernemen in. Wij zijn ook benieuwd naar jouw inbreng en ideeën voor dit veiligheidsbeleid.

Je bent van harte welkom op de eerste inloopbijeenkomst over deze onderwerpen op dinsdagavond 14 mei 2019 in Grand café Graaf-Jan (Sasssembourg), Jan van Brabantweg 3 in Sassenheim van 19:00 uur tot 21:00 uur. Je kan zelf kiezen hoe laat u binnenkomt en weer vertrekt.

0  Comments