Reageer hier op de concept-visies en het concept-programma voor Sassenheim

ProfielfotoGemeente Teylingen 17-08-2020
281 keer bekeken 3 reacties

Op deze pagina kon je je reactie of vraag achterlaten per kern op de concept-Centrumvisie, concept-detailhandelvisie en het concept-uitvoeringsprogramma in de hele maand september. De meest gestelde vragen die per kern zijn gesteld, zijn beantwoord op de pagina met veelgestelde vragen

 

Laat hieronder jouw reactie of vraag achter over wat jij van de concept-Centrumvisie, de concept detailhandelvisie en het concept-uitvoeringsprogramma vindt.

Klik hier om de visiekaart op groot formaat te bekijken

Klik hier om de video met korte uitleg te bekijken

Klik hier om de concept centrumvisie te bekijken

Klik hier om de concept detailhandelvisie te bekijken

Klik hier om het concept uitvoeringsprogramma te bekijken

Geef hieronder je reactie over de concept-Centrumvisie, concept-detailhandelvisie of het concept-uitvoeringsprogramma. Doe dit het liefst per document, bijvoorbeeld: 'Over het uitvoeringsprogramma vroeg ik mij af...' of 'Over onderwerp X uit de concept-Centrumvisie wil ik graag meegeven ...'.

Voor het verwerken van alle reacties is het voor ons heel waardevol als je in je reactie vermeldt onder welke doelgroep je valt, namelijk of je bewoner, ondernemer, een maatschappelijke organisatie, bezoeker of vastgoedeigenaar bent. Laat je ons dit weten? 
 

Afbeeldingen

Twitter

3  reacties

John Borst 08-09-20 om 23:23

Over centrumvisie Teylingen wil ik t.a.v. Sassenheim aangeven dat voorkomen moet worden dat dezelfde fouten als in het verleden worden gemaakt, namelijk faciliteren en aantrekken van nog meer autoverkeer naar het centrum met alle gevolgen van dien voor verkeersoverlast op de hoofdaders zoals de Parklaan en voor fietsers. Het zou een kapitale fout zijn om twee supermarkten uit het zuiden te verplaatsen ten Noorden van het centrum. Te bizar voor woorden. De Hoogvliet wil niet weg maar een permanent onderkomen op dezelfde plek. De buurtbewoners willen niet dat deze weg gaat. Ze gaan nu veelal lopend of fietsend naar de Hoogvliet. Verplaatsing zorgt ervoor dat deze de auto in worden gedreven om in het centrum boodschappen te doen. De verkeers- en patkeeroverlast nemen dan alleen maar toe! De Digros krijgt u niet zomaar weg, maar de ambitie om ook die te verplaatsen is evenzeer desastreus in zijn uitwerking. 

Arjan 27-08-20 om 16:16

Ik moet mijn beeld vormen op wat ik kan zien, en ik denk dan, dat de inspraakavonden juist zijn voor de mensen die niet komen.

Als ze dan ergens wat van vinden, kan je altijd zeggen, dan had u naar de inspraaksessies moeten komen.

Ben je daar wel geweest, dan zie je, als zo vaak, dat het verloren tijd is.  Een heet hangijzer is het verkeer in het winkelcentrum, van want ik kan zien denk ik dat het juist gefaciliteerd gaat worden ipv. ontmoedigen. Helaas,  jaren op gewacht en dan toch dit....., ik hoop dat ik ongelijk heb.

 

Eric 26-08-20 om 15:19

Vanuit een maatschappelijke organisatie:

Het is mogelijk om thema's op te nemen in de Centrumvisies, zoals veiligheid en energietransitie. In (toekomstige) plannen zoals Omgevingsplannen kan dit verder uitgewerkt worden. Hierdoor ontstaat een relatie tussen de visies en de plannen. Partners van de gemeente geven graag input op thema's.

 

Cookie-instellingen