Welkom

Het vervolg van de centrumvisie

Helaas konden de fysieke inloopbijeenkomsten in verband met de maatregelen rondom het coronavirus niet doorgaan zoals we gepland hadden. Maar hoe maken we de visie af? Wethouder Marlies Volten vertelt erover in onderstaande video. Ben je benieuwd naar de concept centrumvisie?

Bekijk hier de video's van de concept centrumvisie 

 Je kunt digitaal je reactie geven of een vraag stellen over de stukken per kern. Deze vragen worden vervolgens op de pagina met veel gestelde vragen wekelijks beantwoord.

Bekijk hier de Concept-Centrumvisie en reageer per kern

 

Fijn dat je er bent

Wij zijn trots op Sassenheim, Voorhout en Warmond en willen zorgen dat de kernen ook in de toekomst aantrekkelijk blijven.

Daarom maken we graag samen met jou plannen voor onze centra. Doe je mee?

 

 

Wat is een centrumvisie?

De centrumvisie vertelt het verhaal van de toekomst van onze centra. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid per fiets, parkeren, de inrichting van de openbare ruimte en natuurlijk het winkelaanbod. En de visie geeft ondernemers, bewoners, organisaties en de gemeente houvast in de ontwikkeling van het centrum. Daarom hopen wij dat jij met ons mee wilt denken. Want de centra zijn ook van jou.

 

Hoe doe ik mee? 

Iedere inwoner en bezoeker van Teylingen kan meedenken over de toekomst van onze drie centra.

Bekijk de nieuwspagina voor het laatste nieuws. En kom binnenkort nog eens kijken, want in de zomer zijn we benieuwd naar jouw mening over onze eerste uitwerking.


 

 
Cookie-instellingen